LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • EnglishTORCRETIST

Torcretistul va executa lucrari de torcret cu betoane si mortare, atat uscate cat si ude. Este necesara experienta practica la lance de cel putin 2 ani in lucrari de torcret sau experienta practica in realizarea tencuielilor automatizate.

Cerinte

  1. Educatia necesara: studii medii
  2. Experienta practica necesara: experienta relevanta in domeniul torcretului, tencuielilor cu pompe de tencuit, zidariei, cel putin 3 ani.

 

Descrierea rolului

Torcretistul va executa lucrari de torcret cu betoane si mortare, atat uscate cat si ude. Este necesara experienta practica la lance de cel putin 2 ani in lucrari de torcret sau experienta practica in realizarea tencuielilor automatizate. Viitorul nostru coleg trebuie sa fie disponibil pentru deplasari (foarte important). Proiectele de torcretare pe care le efectuam sunt: poduri, versanti, pereti mulati, conducte de mare capacitate, cladiri.

 

Descrierea companiei

Matei Construct este o companie dinamica, ce activeaza in domeniul constructiilor speciale, exclusiv in mediul industrial. Cunoastem foarte bine proiecte de ingineria mediului si tehnologiile de executie a lucrarilor de reabilitare in Statii de Tratare a Apei Potabile si în Stații de Epurare a Apelor Uzate. In general, realizam proiecte cu un nivel ridicat de dificultate pentru care suntem recunoscuti la nivel national.

 

Date de contact

hr@indexgrup.ro, 0264 / 460960