LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • EnglishNou contract pentru reabilitarea sistemului de irigații din Câmpia Covurlui, Județul Galați

DIVIZIA LUCRĂRI INDUSTRIALE

Matei Construct a demarat lucrările de reabilitare a firului stâng al sifonului Suhurlui din amenajarea de irigații Câmpia Covurlui, Județul Galați.

Conducta de irigații existentă deservește peste 21.000 de hectare de culturi agricole din sud-vestul județului Galați și a devenit neviabilă datorită pierderilor semnificative de apă. În cadrul amenajării de irigații Câmpia Covurlui, tranzitarea apei în zonele în care canalele de irigații se intersectează cu văi naturale ce nu au putut fi traversate prin umpluturi de terasamente se asigură prin intermediul unei serii de conducte de mare capacitate, numite sifoane. Amenajarea hidrotehnică de irigații Câmpia Covurlui cuprinde 7 astfel de sifoane.

Sifonul Suhurlui, executat din oțel gros de 1 cm, cu diametrul de peste 3 m, ingropat la aproximativ 2 m și finalizat în anul 1986, se alimentează din Dunăre prin intermediul canalelor deschise.

Lucrările de reabilitare ale conductei se referă la cămășuirea prin torcretare a întregii suprafețe interioare; altfel spus, pe întreaga suprafață interioară se pulverizează un strat de beton armat cu plasă sudată.

Proiectul de reabilitare a sifonului Suhurlui se numără printre primele proiecte de reabilitare și retehnologizare a sistemelor de irigații din România.

 

Despre Matei Construct – Divizia Lucrări Industriale

Suntem specialiști în construcții speciale. Cunoaștem foarte bine proiectele de reabilitare ale turnurilor de răcire în combinate chimice și rafinării, execuția și reparația cu mase refractare a cuptoarelor industriale, curățarea la înaltă presiune ale schimbătoarelor de căldură, cămășuirea interioară și exterioară a conductelor, diverse lucrări cu betoane compozite, reabilitări ale canalelor și conductelor de irigații.

Pentru informații suplimentare referitoare la acest proiect: Dl. Răzvan FILIP, razvan.filip@indexgrup.ro,Telefon 0040 264 460 960.

Pentru mai multe informații referitoare la portofoliul complet de produse și servicii al Matei Construct: www.mateiconstruct.ro, comercial@indexgrup.ro, Telefon 0040 264 460 960.

Calendar
octombrie 2015
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Feb   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Newsletter
Newsletterul Matei Construct iti va prezenta lunar cele mai importante noutati: