LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • English



Nou contract cu Apă-Canal S.A. Sibiu

DIVIZIA INGINERIA MEDIULUI

Matei Construct a semnat un nou contract de execuție lucrări cu Apă Canal S.A. Sibiu. Acest ultim contract se referă la faza a II-a aferentă lucrărilor de reabilitare și re-operaționalizare a rezervoarelor redresoare din cadrul stației de captare a apei potabile de la Sadu, județul Sibiu.

Apa Canal SA Sibiu logo

Stația de captare a apei de la Sadu este o unitate crucială din fluxul tehnologic ce asigură aprovizionarea cu apă potabilă a perimetrului industrial și populației din sudul zonei metropolitane Sibiu. Lucrările de reabilitare sunt așadar de o deosebită importanță și se desfășoară într-un interval foarte scurt de timp, de maxim 1 lună.

De asemenea, pe toată durata lucrărilor stația de captare va funcționa la 50% din capacitate pentru a nu perturba alimentarea cu apă potabilă în aval.

 

About Matei Construct – Divizia Ingineria Mediului

Suntem specialiști în construcții speciale. Cunoaștem foarte bine proiectele de ingineria mediului și tehnologiile de execuție a lucrărilor de reabilitare în Stații de Tratare a Apei Potabile, în Stații de Epurare a Apelor Uzate. De asemenea, livrăm la cheie proiecte de reabilitare pentru Stații de Captare și Canalizări de mare capacitate.

Calendar
mai 2014
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Apr   Ian »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Newsletter
Newsletterul Matei Construct iti va prezenta lunar cele mai importante noutati: