LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • EnglishAdeziune la Patronatul Societăților din Construcții

Începând cu luna februarie a acestui an, Matei Construct a devenit membru al Patronatului Societăților din Construcții (P.S.C.) din România.

framedLogo_07

P.S.C. reprezintă interesele membrilor săi în relația cu ambasade, misiuni comerciale, camere de comerț și institutii publice din țară și străinătate.

Scopul principal al activităților Patronatului are o dublă valență: se urmărește atât stabilirea și dezvoltarea de relații de afaceri privilegiate între societățile membre cât și promovarea intereselor comerciale ale acestora față de oportunitățile pieței construcțiilor din România și din regiune.

Prin integrarea în structurile P.S.C. Matei Construct urmărește să dezvolte relațiile comerciale cu societățile membre si in acelasi timp sa contribuie prin propriul know-how tehnic de specialitate la activitățile comisiilor de Reglementari Tehnice ale Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrație Publice, mai exact Construcții Hidrotehnice și Hidroedilitare (comisia 7) si Procedee si Echipamente Tehnologice pentru Construcții (comisia 8).

Despre Matei Construct

Suntem specialiști în construcții speciale. Cunoaștem foarte bine proiectele de ingineria mediului și tehnologiile de execuție a lucrărilor de reabilitare în Stații de Tratare a Apei Potabile și în Stații de Epurare a Apelor Uzate.

Suntem implicați în construcția de Tuneluri, Poduri și Viaducte, lucrăm pe șantierele de Autostradă din țară și livrăm la cheie lucrări de construcție sau reabilitare a obiectivelor din uzine, combinate, fabrici sau alte structuri industriale de dimensiuni mari.

Doresti sa primesti articolele noastre direct pe mail? Inscrie-te la newsletterul nostru lunar!

Calendar
aprilie 2014
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Feb   Mai »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Newsletter
Newsletterul Matei Construct iti va prezenta lunar cele mai importante noutati: