LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • EnglishVizită la furnizori din nordul Italiei

Între 27-31 ianuarie 2014 directorul tehnic al societății noastre a efectuat o vizită de lucru la sediul a două societăți furnizoare din nordul Italiei, Ocmer Co Srl și Tecnochem Italiana SpA. Scopul acestei vizite a fost acela de evalua din punct de vedere tehnic produsele acestor furnizori: mașini și utilaje pentru pulverizarea uscată, umedă și udă a cimenturilor (torcret), respectiv cimenturi speciale și aditivi pentru aplicații industriale și infrastructurale.

Mașinile pentru torcret marca Ocmer sunt printre cele mai performante și automatizate mașini de acest tip, fiind utilizate cu succes la construirea sau reabilitarea tunelurilor, canalelor de irigații, bazinelor și rezervoarelor de beton sau pentru stabilizarea versanților abrupți de munte. Avantajele utilizării mașinilor pentru torcret față de simpla turnare a betoanelor sunt date de următoarele caracteristici specifice: în șantier se transportă mortarul uscat, amestecul mortarului cu apă este controlat de calculator și are loc doar în momentul aplicării, se elimină nevoia de vibrare a betonului și prin aplicarea cu braț robotizat se obține o masă de beton uniformă. Ocmer este unul dintre producătorii recunoscuți și pentru utilajele și sistemele performante complete utilizate în industria refractară.

Tecnochem este unul din liderii mondiali în formularea și fabricarea cimenturilor speciale. În domeniul producției cimenturilor și a produselor conexe, gama Tecnochem este completă: prăfoase, produse chimice pentru cimenturi (aditivi) și produse chimice pentru obținerea prafurilor minerale. Aplicabilitatea cimenturilor speciale Tecnochem este foarte largă, de la construcția de tuneluri, bazine pre/post tensionate, fundații de centrale eoliene și piste aeroportuare la construcția sau reabilitarea structurilor de beton din combinate chimice și de îngrășăminte chimice, siderurgie, facilități militare etc.

Lărgirea bazei de furnizori în zona central-europeană și consolidarea parteneriatelor strategice reprezintă priorități ale societății noastre în cursul acestui an.

Departamentul Comercial

Calendar
februarie 2014
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Ian   Apr »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  
Newsletter
Newsletterul Matei Construct iti va prezenta lunar cele mai importante noutati: