LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • English



Contract cadru cu Datcomp pentru proiecte de inginerie a mediului

Matei Construct Construcții Speciale a semnat un contract cadru cu societatea comercială Datcomp din Timișoara pentru implementarea proiectelor de inginerie a mediului. Contractul se referă atât la distribuția de materiale speciale cât și la execuția de lucrări speciale în proiectele stațiilor de tratare și de epurare pe care asocierea Datcomp - BeeSpeed Automatizări le are în implementare în România.

Într-o primă fază, Matei Construct va colabora cu cele două companii pentru reabilitarea stației de tratare a apei Iernut, lucrări parte a contractului MS-L&I-YB-06 „Luduş şi Iernut - Reabilitarea staţiilor de tratare a apei”. Beneficiarul acestor lucrări este operatorul regional S. C. Compania Aquaserv S. A.

De-a lungul timpului, asocierea S. C. Datcomp S. R. L. - S.C. BeeSpeed Automatizări S. R. L. a răspuns cu succes provocărilor lansate de diverși beneficiari (S. C. Aquatim S.A. - Timișoara, S. C. Compania de Apa Someș S. A. - Cluj-Napoca , S. C. Compania Aquaserv S. A. - Tîrgu Mureș, S. C. Continental Automotive Products S. A. - Timișoara), ducând la bun sfârșit lucrări de anvergură în domeniul tratării apei potabile și industriale, de la faza de proiectare până la faza de execuție, acoperind toate specializările aferente: arhitectură, rezistență, instalații, edilitare, hidrotehnice, mecanice, electrice, automatizări, SCADA, service și mentenanță.

 

Pentru mai multe detalii: www.datcomp.ro , www.beespeed.ro și www.mateiconstruct.ro.

 

Calendar
ianuarie 2014
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Newsletter
Newsletterul Matei Construct iti va prezenta lunar cele mai importante noutati: