LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • English



LA MULȚI ANI!

Dragi prieteni, dragi colaboratori,

Am încheiat un 2013 în creștere, cu proiecte importante în derulare și altele deja contractate pentru anul ce vine. Am concluzionat cu succes mai multe proiecte importante în domeniul ingineriei de mediu, cu numeroase obiective reabilitate în Stații de Epurare a Apelor Uzate și Stații de Tratare. De asemenea, am deschis o nouă piață în România pentru două game de produse inovative: vopselurile epoxi-gudron și cimenturile speciale impermeabilizante, flexibile și anticorozive. Am investit foarte mult în echipamente noi, performante - peste 25% din cifra de afaceri. În plus, am obținut certificările ISO 9001 și 14001 pentru lucrări de reabilitare în construcții, devenind una din foarte puținele societăți din România care posedă astfel de certificări pentru lucrări de reabilitare.

 

Putem spune așadar că am avut un an de succes.

 

Părerea noastră este că în mediul de business se simte o revigorare a cifrelor vehiculate; nu ne așteptăm ca în România afacerile să crească dramatic în noul an, dar suntem realiști și optimiști că lucrurile se vor îmbunătăți încet și constant. Această situație o înțelegem ca pe o oportunitate pentru a ne îndeplini cele trei obiective strategice:

  1. să continuăm să investim într-o echipă corect dimensionată de profesioniști în construcții specializați în lucrări speciale,
  2. să ne consolidăm parteneriatele comerciale cu mari antreprenori generali,
  3. să ne dedicăm specializării în lucrări cu adevărat speciale în construcții.

 

Un an nou plin de impliniri!

 

LandRoverExplorer

Calendar
decembrie 2013
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Sep   Ian »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Newsletter
Newsletterul Matei Construct iti va prezenta lunar cele mai importante noutati: