LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • English



Nou contract pentru statia de epurare Reghin

Matei Construct Construcții Speciale continuă extinderea portofoliului de proiecte de ingineria mediului prin semnarea contractului de reabilitare a unor obiective ale Stației de Epurare a Apelor Uzate (SEAU) Reghin. Acest proiect pace parte din cadrul programului "Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş"” finanţat din Fondul de Coeziune și în valoare totală de 110,8 milioane de euro.

 

Proiectul "Reabilitare şi extindere fază terţiară pentru Staţia de Epurare Reghin" a fost semnat cu Passavant Roediger GmbH din Germania, antreprenorul general, și prevede reabilitarea pentru beneficiarul SC Compania AQUASERV SA Târgu-Mureş a următoarelor obiective: fermentatorul de nămol, decantoarele primare și secundare, îngroșătorul gravitațional și stațiile de pompare - toate din incinta SEAU Reghin.

 

În cadrul proiectului Matei Construct Construcții Speciale va executa lucrările complete de reabilitare ale acestor obiective.

 

Realizarea acestui proiect contribuie la îmbunătăţirea calităţii mediului și implicit a sănătății populației, prin reducerea poluării resurselor naturale din arealul hidrografic al judeţului Mureș, la alinierea la normele europene privind epurarea apelor urbane și la eficientizarea proceselor tehnologice de epurare.

 

Departamentul Comercial

Calendar
decembrie 2013
Lu Ma Mi Jo Vi Du
« Sep   Ian »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Newsletter
Newsletterul Matei Construct iti va prezenta lunar cele mai importante noutati: