LUCRĂRI SPECIALE CIVILE,
INDUSTRIALE ȘI INFRASTRUCTURALE
  • Română
  • EnglishCariera

Capture

Daca esti un tanar absolvent sau o tanara absolventa in hidrotehnica sau constructii, daca indeplinesti criteriile de mai jos si esti in cautarea unui loc de munca, atunci trebuie sa ne cunoastem!

De asemenea, daca ai experienta mai indelungata in executie si gestiunea unui santier la orice nivel, in proiectare sau management de proiect si te regasesti in criteriile de mai jos, atunci sunt mari sanse sa facem echipa buna!

Poziții disponibile:

Intrand in echipa Matei Construct vei avea ocazia sa te implici in proiecte de interes national, multe din ele unice pe piata romaneasca.

Alaturi de noi vei putea construi o cariera, intampinand fiecare provocare profesionala alaturi de o echipa pe care te poti baza. Tot ce iti cerem este:

  • sa ai deschiderea necesara pentru proiecte de lucrari speciale, tehnologii si materiale inovative;
  • sa fii o persoana ambitioasa;
  • sa poti gestiona cu succes situatii dificile;
  • sa te simti bine lucrand in echipa.

Pentru mai multe informatii despre experienta si proiectele noastre, viziteaza pagina de noutati, precum si canalele Linkedin si YouTube. In plus, ne poti contacta chiar azi, trimitandu-ne CV-ul tau la adresa: hr@indexgrup.ro

 

Tinând cont de dispozitiile legii 677/2001, iti transmitem urmatoarele:

Prin transmiterea CV-ului si a aplicatiei tale prin orice modalitate catre departamentul Resurse Umane al companiilor din cadrul grupului Index, iti exprimi în mod expres consimtamantul ca aceste Societati sa prelucreze informatiile si datele cu caracter personal indicate în aceste documente.

De asemenea, te informam ca in conformitate cu prevederile acestei legi, in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ai dreptul de informare, dreptul de a accesa si/sau rectifica datele cu caracter personal ce iti sunt procesate.

In plus, te putem asigura ca prelucrarea de date cu caracter personal se face cu buna credinta credinta din partea noastra, pentru scopuri legitime legate de activitatea autorizata a companiei, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea tehnica a datelor tale.